Tips för att få sminket att hålla längre
När man går ut på morgonen och har sminkat klart sig så vill man också att sminket så sitta hela dagen. Jag tänkte ge er 3 tips på hur ni får sminket att sitta bättre och slippa oroa er hela dagen för hur ni ser ut. Självklart finns det ingen mirakelkur som får sminket att se EXAKT likadant ut 6-7 timmar senare, men det finns vissa saker man kan göra/ta för att det ska bli bättre.
 
1. Använd bra hudvård. För bara några månader sen använde jag INGENTING till min hy och gick alltid och klaga på att min foundation satt dåligt och att jag bara såg torr ut hela tiden, använde på sin höjd lite dagkräm då och då. (Jag har ju aldrig haft problem med min hy så därför) Ansiktsvatten är typ ett måste, kör hellre för mycket produkter för huden än för lite. Jag använder mig av Garnier Micellar Cleansing Water och jag trivs jätte bra! (Behöver inte länka denna för den finns på alla mataffärer typ, Coop, Maxi osv)
 
 
2. Använd en primer. Det kommer sätta basen mycket finare och lenare på huden och få din bas att sitta mycket längre och bli jämnare. Förr använde jag inte primer alls heller och min bas blev väldigt kornig då jag har så torr hy. Så har ni torr hy, använd primer! (och såklart annars också). Den primern jag föredrar kommer från The Balm. Den är dock ganska dyr men jag tycker absolut att det är värt det.
Denna hittar ni HÄR
 
3. Slutligen, använd ett settingspray när du satt ditt smink. Det kommer få ditt smink att få ett helt annat lyster samt sitta bra mycket längre än om du inte tar det. Jag rekommenderar detta från märket Milani, det är ett märke jag tycker om som inte heller är så dyrt!
Denna hittar ni HÄR
________________________________________________________________________________________
Självklart så passar inte alla produkter alla och det gäller att hitta rätt som passar din hy. Allas hy är ju inte som min utan vissa har oljig hy osv. Så bäst är egentligen att gå in till en butik som säljer smink och fråga vad som passar dig bäst!
 
**Inlägget innehåller annonslänkar**
 
 
Felicia

grymma tips :)

Svar: Jaa eller hur!! Hoppas du har nytta av dom!! :D
Sofia Olsson

josefine

tack för dom bra tipsen ska försöka köpa hem

Svar: Jaa! Gör det! Kommer bli mycket bättre! :)
Sofia Olsson

veckomagasinet anne von porat

Tack för sminktipset

Svar: Hoppas du har nytta av det! :)
Sofia Olsson

Linda Ph

Tack för tipset! Testa setting sprayen från Kicks. Den är superbra! :) Håller hela dagen på mig och även om jag inte använder primer innan.

Svar: Oj allvar? Jag får testa den isåfall! Tack själv för tipset! :)
Sofia Olsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress