Bloggar jag brukar läsa

Tänkte det skulle vara kul om jag skriver vilka bloggar jag brukar läsa regelbundet? Jag läser inte så överdrivet många bloggar ofta men dessa läser jag iallafall några gånger i veckan, sen klickar jag ofta runt på fler småbloggar lite då och då! 


1. Egoinas.se - läser hennes blogg ganska ofta då jat tycker den är så himla rolig och bra. Hon får en verkligen att relatera till hennes vardag och problem som uppstår i hennes liv och får en samtidigt att skratta så himla ofta! Det känns lite som att man känner henne! 

2. Isabellalowengrip.se - jag följer hennes blogg för att jag är så himla inspirerad av henne. Hon sitter nästan aldrig still och kombinerar ett otroligt karriärsliv med att vara en bra mamma och det gör mig så imponerad av hur man lyckas med det! 

3. Biancaingrosso.se - dels för att jag typ blev kär i henne i Walhgrens värld och dels för att jag tycker hennes blogg är underhållande och mysig. Hon gör så mycket grejer och får det att bli kul att läsa om! Och hennes senaste smyckeskollektion med guldfynd?? Hur fin!!

4. Kissies.se - alltså denna bloggen läser jag bara för att jag alltid har läst den. Har följt henne sen hon var 16 år och hatad av hela världen tills idag när hon blivit en vuxen kvinna. Det är kul att läsa för att jag sett hennes förändring och tycker det är kul att allt går så bra för henne!!

Som sagt följer jag inte så många bloggar men det är dessa jag följer i princip varje dag/några gånger i veckan!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress