5 saker jag stör mig på

1. Människor som förstör filmer på bion genom att prata. 

Jo alla stör väl sig på det, men eftersom att jag var på bio igår och det i början av filmen var några tjejer längst fram som var otroligt högljudda tills en äldre kvinna (som var sjukt otrevlig också dock) sa till tjejerna att vara tysta. 

2. Folk som är korkade. 

Det är okej att inte veta vissa saker, det är helt ok att inte förstå. Men människor som öppnar sin mun innan de tänkt färdigt stör mig sååå mycket. Ni vet vad man brukar säga "tala är silver, men tiga är guld". Dessa människor har verligen inte förstått detta haha....

3. Folk som drar riktigt opassande skämt. 

Har ni inte fått någon uppfostran eller? Helt ärligt, vissa saker ska det VERLKLIGEN inte skämtas om. Rasistiska och sexistiska skämt tillhör två kategorier som får mig så jävla förbannad när folk inte förstår sina gränser och skämtar om. Eller när folk skämtar om döda personer eller sjukdomar, nej fy!

4.Folk som säger att man inte har någon rätt att klaga eftersom det finns andra som "har det så mycket värre". 

Behöver jag ens skriva något? Klart finns det folk som har det mycket värre men då kan ingen klaga eftersom det alltid finns någon som har det lite sämre? Öhm...

5. Att allt ska vara så PK hela tiden. 

Man kan knappt ta ett steg utanför dörren utan att folk blir kränkta nu för tiden. Man får inte säga det och inte säga så osv. Tillslut får vi alla trippa på tårna bredvid varandra för att inte kränka någon av misstag. Herregud.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress