Pest eller kolera

1. Skulle du hellre gå till skolan/jobbet klädd i bikini hela dagen eller vara tvungen att bära runt på ett stort öppnat solparasoll hela dagen? - Bära runt på ett stort parasoll hela dagen, vem vill träffa kunder i bikini? Nej taaaaaaack. 

2. Skulle du hellre gå på en veckas semester vart som helst i världen eller välja en månads semester som endast får spenderas i din stad? - En veckas semester vart som helst i världen!!

3. Gå till stranden utan handduk eller gå till stranden utan solskyddsfaktor? - Använder inte solskyddsfaktor i Sverige, så gå till stranden utan solskyddsfaktor, men utomlands gå till stranden utan handdk. När vi var i Florida så trodde jag inte solen var så stark, så jag struntade i solskyddsfaktorn och brände mig såå illa... Been there done that, gör aldrig om det!!

4. Bli biten av tre bin eller få en riktigt dålig solbränna? - Man blir ju inte biten av bin haha.. Men stucken av tre bin tror jag? Har aldrig blivit så vet inte om det är så farligt..?

5. Liseberg en hel regnig vecka eller stanna hemma i underbart vackert väder hela veckan? - Liseberg en hel regnig vecka haha, är inte så känslig mot regn.

6. Stå & sälja jordgubbar en hel månad eller utföra trädgårdsarbete i två veckor för att tjäna extra sommarpengar? - Utföra trädgårdsarbete i två veckor..

7. Få hur mycket vaniljglass som helst hela sommaren eller endast få äta glass 3x i sommar men med valfria smaker? - Äta glass tre gånger då jag typ aldrig äter glass under sommaren ändå, och är inte så glad för vaniljglass.

8. Endast äta grillat, glass och vattenmelon eller få äta allting utom grillat, glass och vattenmelon? - Äta allt utom grillat glass och vattenmelon. Får väl steka köttet, det går också bra

9. Skogsvandring utan strumpor eller att du spenderar en dag på stranden klädd i din vinterjacka? - Alltså gå barfota? Isåfall spendera en dag på stranden i vinterjacka..

10. Ha världens bästa sommar utan att kunna minnas den eller ha en vanlig sommar som du kommer minnas? - Ha världens bästa sommar alltså, kan alltid få den återberättad för mig!!

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress