Höstlistan

1. Beskriv din höst med tre ord  - Ljus, filtar, blåst

2. Hur mycket gillar/ogillar du om hösten till skillnad från de övriga årsiterna? - Alltså, egentligen är jag inte ett så stort fan av hösten, jag gillar sommaren och våren mest. Vintern ogillar jag verkligen, även om det är mysigt med snö och jul och allt som hör till.. Hösten är en sådär mittimellan årstid som mest är onödig, det är inte varmt men inte skit kallt heller, så man vet aldrig hur man ska klä sig.. Men hösten kan vara mysig när man bäddar ner sig under täcket med massa ljus, en film och godis medan man hör regnet utanför!

3. Vad var bäst med sommaren? - Vi hade så jäkla dålig sommar denna sommaren, kände knappt. Men det bästa var väl alla uteserveringar, alla sena kvällar på balkongen, alla restaurangbesök och alla festtillfällen då man kunde ha klänning. Allting med sommaren är ju bättre. 

4. Spendera hela hösten inomhus eller utomhus? - Inomhus helst? Vem vill va ute hela hösten haha. Det är ju inget bra väder, men det är klart, är det fint väder är jag gärna utomhus!

5. Vad kommer du dricka och äta i höst? - Jag kommer äta vad jag alltid äter haha? Men jag brukar dricka extra mycket varma drycker, t.ex. te, chailatte, varm choklad osv, alltid så mysigt att ta något varmt att dricka och tända ljus

6. Vad är bäst/sämst med hösten? - Det bästa med hösten är att man kan höstmysa, sitta inne hur mycket man vill utan att känna att man missar något, och det sämsta med hösten är att det alltid är så blåsigt och regnigt. 

7. Hur höstmyser du? - I soffan med filten runt mig, tända ljus och mysbelysning på, med godis på ena sidan om mig och varm choklad på andra, med en mysig film och min pojkvän bredvid mig!

8. Hur ser den optimala höstoutfiten ut? - En lagom tjock jacka tillsammans med en halsduk, boots och ett par byxor! (Halsduken är viktig för en höstoutfit!)

9. Den bästa musiken för regniga dagar? - Ingenting, lyssnar inte så mycket på musik, lyssnar faktiskt mest på poddar

10. Hur förbereder du dig inför vintern? - Genom att köpa på mig massa vinterkläder och tjocka kläder så jag slipper frysa hela vintern. Köper massa ljus för att det är mysigt med ljus när det är mörkt ute och såklart köper julpynt!!

Minns ej om jag laddat upp denna bilden ?? den låg iallafall som ouppladdad men har ni redan sett den ber jag om ursäkt, Kramisar ;*
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress