En lista på en lördag

1. Vad tittar du på eller läser på din egentid? - Jag läser Harry Potter, jag tittar på Orphan Black, Winx ...(japp det är ett barnprogram men satan va bra det är!!) 

2. Vad har du på dig på din egentid? - Ärligt? Ingenting, haha!! Eventuellt en stor t-shirt som egentligen är min pojkvän, naket är skönast eller hur?;)

3. Vilka är dina egentids skönhetsprodukter? - Typ ansiktsmask, men är inte så mycket för att "ta hand om min kropp och hy för att lyxa till det". Tar hand om den varje dag ändå med massa rengöring, tycker inte det känns lyxigt att använda skönhetsprodukter på min egentid, då gör jag hellre något annat!

4. Favorit nagellack just nu? - Använder inte nagellack, men min favoritfärg är den färgen jag har på mina naglar nu, flamingo heter den med mermaid glitter on top! Nails on fleek ...

5. Vad äter/dricker du under din egentid? - COLA, COLA, COLA &... COLA. Äter inget speciellt, eller jo! OST i stora mängder faktiskt haha

6. Favorit ljus just nu? - Mitt ljus som jag har i vardagsrummet och som jag fick från marielouise när jag fyllde år. Det är från Lagerhaus och det är detta på bilden. Luktar helt underbart

7. Har du någonsin egentid utomhus? - Nah, not so much. Gillar inte att röra på mig speciellt mycket när jag är ensam, eventuellt går jag väl ut och går någongång med podd i öronen. 

8. Skulle du någonsin gå på bio själv? - Asså, hade varit så skönt att göra det, pricka in en av filmerna med tom salong och sitta där och trycka i sig gottis själv, undernbart. Men nej, hade nog inte gjort det. Hade varit rädd folk ska titta på mig och tänka att jag var en ensam jävel... Men många som gör och absolut inget fel med det!

9. Favorit online butik? - Nelly.com, Kicks, Ikea.se .... Är en riktig shopaholic egentligen hahaa...

10. Något mer? Vad mer gör du under din egentid? - Räknas sova? Cuz I do that a looooot! ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress