Hemkommen efter en hektisk dag
Då var dagen över och jag är hemkommen från jobb. Kunde sluta lite tidigare idag då det inte var jätte mycket folk på bion och vi var lite överbemannade. Alltid skönt att komma hem någorlunda i tid iallafall. Egentligen skulle jag ha stängt ikväll men eftersom jag börjar klockan 9 imorgon bitti fick någon annan ta hand om den!
Till kvällsmat köpte jag och Emma vegetarisk pasta från Pasthai och det tog ungefär 5 minuter sen hade jag slurkat i mig hela. 1. för att jag var så jäkla hungrig. 2. FÖR ATT DEN ÄR SÅ HIMLA GOD! Ligger iallafall på top 10 bästa maträtter att äta ute. Om ni inte testat den, så snälla testa! Kostar 70 kronor och man får så himla mycket mat.
Imorgon ska jag träna för första gången på länge, ser verkligen INTE fram emot det. På kvällen kommer Nima hit sen så ska vi kolla på Paradise hotel, det ser jag dock fram emot. Nu blir det dax för sängen, vi hörs imorgon fina ni! Kram på er.

Såhär såg jag alltså ut innan jag halloweensminkade mig idag, så skönt det var att få bort allt smink nu på kvällen!
Halloween på bion
Idag är det halloween och vi tänkte att vi skulle spöka till det lite på bion. Så himla kul när vi gör sånt här! Det är också anledningen till att jag inte skrivit något idag! Har varit i skolan innan jobb och sedan stack jag hit!
Här har ni lite bilder från idag
(null)
(null)
Hur lik är inte Marre hon tjejen från The grudge?!?!??! Och vart är Emma?? BORTA! hahaha! Förresten, vad leker jag sexig för med min pose?... Kolla handen på höften..
(null)
Ryyyyyyyser
(null)
Här har vi hela gänget! Emma lika glad som alltid hehe! Resten har tagit fram våra äkta sidor. 
(null)
(null)
Vad tycks om linserna? Så himla läskiga eller hur? Fick massvis med komplimanger för dem.. och en liten tjej på 2 år började gråta när hon såg mig.. Fick lite dåligt samvete då faktiskt ..
(null)
(null)
(null)
 
Ögonbryn
Jag gillar inte och gå ut utan ögonbryn alls. Känner mig nästan naken om jag inte fixar till dom innan. Jag behöver inte ens ha sminkat resten av ansiktet bara ögonbrynen sitter på plats. (Går ut utan att måla i dom ibland såklart men trivs bäst när jag sminkat dom) Dock har jag ett bra ögonbryn och ett dåligt, som ALLTID blir mycket mycket sämre än det andra. Man brukar ju säga att ögonbryn ska vara kusiner och inte syskon, men mina ögonbryn när det ena blir som sämst är inte ens släkt. Jag tänkte dock visa er före och efter bilder, men tänk på att det ena är sämre än det andra haha och på bild ser det nästan värre ut! Kan ni se vilket som blev sämst?
Jag använder mig för övrigt av Anastasias dip brow pomade i färgen "Soft Brown" och ögonbrynsborsten är från Kicks egna kollektion. Sen använder jag ett ögonbrynsgel, men vet inte riktigt vart det kommer ifrån.. Fick det i min glossybox!
(null)     
(null) 
(null)