Nyttig sallad
Hej igen! 
Det var inte så längesen jag skrev förra inlägget, men jag lovade ju er att visa vad jag åt till kvällsmat nu på kvällen. Som ni vet så räknar jag ju kalorier, så i denna maträtten var där ca. 450 kcal och jag blev proppmätt. 
Det blev en sallad och inte bananpannkakor haha! I salladen hade jag salladsmix, edamamebönor (sojabönor), annanas, gurka, tomat, fetaost, rädisor och lufttorkad skinka! Om jag ska vara ärlig så smakade salladsmixen skit och det gjorde rädisorna också, så jag tog ut dom och slängde. Det var riktigt vidrigt och jag kunde inte ens äta det.. Resten av salladen var dock hur god som helst haha! 
Nu ska jag göra klart de allra sista av seminarieuppgiften och sedan lägga mig i sängen. Jag börjar klockan 9 imorgon, så det blir en tidig kväll!
 
 
Visst ser det riktigt gott ut? 
Campus & Actic
Hej mina vänner!
Gud vilken produktiv dag jag har haft idag! Jag skrev ju imorse när jag gick till skolan, och sedan fick ni ett tidsinställt inlägg som jag gjorde igårkväll. Sedan dess har jag varit i skolan från klockan 1 till 5 då jag både var på föreläsning och gjorde klart min seminarieuppgift (nästan klar, 150 ord kvar) som ska vara inne nästa tisdag. Det är så skönt att bli klar i tid så man slipper stressa sista dagen. Sen gick jag direkt till spinningen och körde ett riktigt hårt spinningpass tillsammans med min mamma & Sofia. 

Nu sitter jag här, ska snart in i duschen och sedan fixa någo att äta. Jag funderar på att antingen göra bananpannkakor eller någon god sallad. Jag får se vad det blir när jag kommer till coop. Lägger givetvis upp bild på vad det blir senare så ni slipper vara nyfikna hela kvällen på vad jag ska äta ;)
 
 
 
10 saker som gör mig glad
 
 
Emma tyckte att det blev så negtiv stämning på min blogg om jag bara skrev 10 saker som jag stör mig på, hon efterfrågade en lista av 10 saker som jag blev glad av, så här har ni den listan! Hoppas ni tycker det är intressant. 
 
1. Den första kanske är lite töntig, men solen!! Jag blir så himla glad varje gång jag vaknar och det är fint väder. Känns som man har hela världen framför sig och jag får så himla mycket energi. 
 
2. Rutiner. Jag mår så himla mycket bättre när jag har rutiner. Att gå upp och göra något, ha något att göra om dagarna får mitt välmående att bli så mycket bättre. Oavsett om det är skola, jobb eller något annat så känns det så himla bra.
 
3. Ensamhet. Jag mår bra när jag är ensam, jag hämtar typ energi från att gå en runda ensam och bara slappna av. Lyssna på musik och vara i min egna värld. Det ger ett jätte härligt lugn inom mig.
 
4. Utemat. Ärligt, det gör mig lycklig att köpa mat ute. Oavsett om det är McDonalds, fondue, pasta, pizza vad som. All god köpemat gör mig sjukt glad.
 
5. Smink. Allt smink gör mig glad, ett fint läppstift, ett bra puder, en täckande concealer. Att gå in i en sminkaffär gör mig så himla glad. (Det gör mig mindre glad att komma ut därifrån ganska mycket fattigare haha..)
 
6. Lyckan när man klarat en tenta. Inget slår när man är nervös inför resultatet och sitter med klump i magen och ska kolla upp om man klarat den eller ej och där står "G" eller "VG". All nervositet släpper och klumpen försvinner och dagen blir ganska mycket roligare!
 
7. Blommor. Är det inte så fint när man blir överraskad med blommor? Jag blir så himla glad. Det är en så fin gest och man känner sig så omtyckt. + att blommorna blir så fina i lägenheten sen. (Dock dör alltid mina blommor för jag är sämst på att vattna). Blommor får det att se så mycket mer hemtrevligt ut.
 
8. Katter. Jag är en sådan crazy-cat-person som följer hur många katt instragams som helst. Alla videos på katter gör mig glad. Allt från kattungar till vuxna katter och galna katter som gör roliga saker. Jag vill så gärna ha katt men min pojkvän är allergisk :(
 
9. Att ha det färdigstädat i lägenheten. När man precis gjort klart allt jobbigt städande, skurat golvet, dammat, damsugit osv så mår man så jäkla bra av att allt är så rent. Jag hatar att städa men jag älskar resultatet, ungefär så!
 
10. Mina vänner, min familj och min pojkvän. Alla tre förtjänade en punkt, för att de personerna gör mig lyckligast. <3
 
Förresten, vad tycker ni om min egengjorda bild i paint? ;)